Točíme dokument #4 – schválil nás Hithit?

blog.zvladnuto.com

Dlouho jsme se nepřidali žádný díl, ve kterém bychom popisovali práci na našem dokumentu. Bohužel jsme my s Monikou ani kluci z BeliefProduction neměli dostatek času se mu věnovat. Tvorba tohoto filmu je naše záliba a dobrovolná činnost, ale pracovní povinnosti mají přednost. Nyní jsme se k tomu dostali a zase to posunuli dál. A kam 

Konečně jsme dokončili trailer na HithiIT. Jeho střih a závěrečné úpravy daly docela zabrat. Nicméně jsme z výsledku nadšení a rádi se s Vámi podělíme o jeho finální verzi.

Máme název

Náš dokument konečně získal své jméno, takže už s nadsázkou můžeme říkat, že točíme Matematriky, i když tento miniseriál o jeho natáčení ponecháme tak, jak jsme ho pojmenovali na začátku. Název se zrodil v hlavě Přemka, protože počítáme a používáme triky. Jako další podporu projektu jsme vytvořili webové stránky s doménou matematriky.cz, kam budeme přidávat aktuality nebo novinky ohledně celého dokumentu a jednou doufáme, že rovnou dokumentárního cyklu. Na stránkách v současnosti naleznete představení projektu, krátké povídání o lidech, kteří se pustili do natáčení, nějaké jejich výstupy a také třeba odkazy na všechny díly tohoto miniseriálu. Jako bonus přidáváme fotografie z natáčení. 


Schváleni na Hithitu

No a to nejdůležitější – konečně jsme na Hithitu! Vykomunikovali jsme potřebné věci k tomu, abychom náš projekt mohli uveřejnit právě Hithit. Byla to celkem slušná makačka, protože aby člověk mohl mít projekt schválený, musí splnit jistá kritéria. Pokud nás sledujete nebo sledujete celou cestu natáčení dokumentu, pak budeme rádi, když nás podpoříte! Podpora může být samozřejmě jak finanční – na stránkách Hithitu si můžete vybrat jednu z odměn, kterou obdržíte po přispění na dokument (mj. tam naleznete třeba návštěvu střižny nebo oběd s tvůrci filmu), tak také třeba obyčejným sdílením na svůj profil. 

Podpořte nás

Samozřejmě, že jsme natočili další díl miniseriálu Točíme dokument, na který se můžete podívat.

Děkujeme všem, kteří nás nějakým způsobem podporují nebo podpořili.

== Vaše Zvládnu to ==

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *