Spouštíme registrace do našich kurzů

blog.zvladnuto.com

Spouštíme registrace do přípravných kurzů! A v jaké podobě? A co připravujeme? Pojďme si to shrnout 😊

Minulý týden jsme spustili registrace do našich přípravných kurzů. Jako předešlé se můžete přihlásit do kurzu, který vás připraví na přijímací zkoušky z matematiky a českého jazyka na střední školy nebo čtyřletá gymnázia. Nezapomínáme ani na nejmenší školáky, kteří chtějí zkusit své štěstí na osmiletém gymnáziu. I pro ně máme připravený přípravný kurz, kde si vyzkouší typové příklady z matematiky a češtiny. Tyto kurzy je možné absolvovat i v online verzi.

Pokud se chcete zdokonalit ve výtvarné výchově a být lépe připraveni k přijímacím zkouškám na střední odborné školy pedagogické, pak využijte našeho kurzu. Kurz probíhá v malé skupince žáků kvůli větší individualitě. Stejně tak vás připravíme i z tělesné výchovy. Je potřeba provádět cviky technicky správně a tak, abychom neuškodili svému zdraví. Tímto kurzem Vás provede zkušený lektor v oblasti tělesné výchovy.

A to není všechno! Tento rok připravujeme pár novinek. Jednu z nich prozradíme dopředu. Ve spolupráci s odborníkem na finance připravujeme kurz finanční gramotnosti pro veřejnost. V kurzu se dozvíte, jak efektivně hospodařit s penězi. Jestli se vyplatí spořit přes spořící účet, stavební spoření nebo jestli vyzkoušet investice. Po celou dobu kurzu si budete moci vyzkoušet simulační program pro práci s financemi. Nejedná se o nic burzovního nebo akciového. Naopak. Je to finanční simulátor života.

Odkazy na kurzy

Přípravné kurzy pro studium na střední škole

Přípravné kurzy pro studium na osmiletém gymnáziu

Přípravný kurz na předpoklady z výtvarné výchovy

Přípravný kurz na předpoklady z tělesné výchovy

== Vaše Zvládnu to ==

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *